- wa-ID
- wa-2036973
- Tag der Veröffentlichung
- 19.10.2023
- Aktualisiert am
- 29.05.2024
- Verfahrensart
- Offener Wettbewerb
- Zulassungsbereich
-
Andere
- Teilnehmer
- Keine Teilnahmebeschränkungen
- Beteiligung
- 147 Arbeiten
- Auslober
- Archiol
- Bewerbungsschluss
- 10.01.2024
- Abgabetermin
- 15.01.2024
- Bekanntgabe
- 18.04.2024
Verfahrensart
Offener Ideenwettbewerb
Wettbewerbsaufgabe
Ziel dieses Wettbewerbs ist es, ein Restaurant zu entwerfen, das das Thema "Extremer Geschmack" verkörpert und den Gästen ein einzigartiges und eindringliches Esserlebnis bietet. Die Architektur des Restaurants sollte das Konzept der intensiven Geschmacksrichtungen widerspiegeln und verstärken und die Grenzen traditioneller kulinarischer Erlebnisse verschieben. Das Konzept des "Extreme Taste" dreht sich um die Schaffung einer Umgebung, die alle Sinne anregt, wobei der Schwerpunkt auf dem Geschmackserlebnis liegt. Inspiriert von kühnen und abenteuerlichen Geschmacksrichtungen soll das Design Aufregung, Überraschung und Freude hervorrufen. Die Architektur sollte visuell auffällig sein und Elemente integrieren, die konventionelle Normen in Frage stellen.
Competition assignment
The goal of this competition is to design a restaurant that embodies the theme of "Extreme Taste", offering a unique and immersive dining experience for patrons. The restaurant's architecture should reflect and enhance the concept of intense flavors, pushing the boundaries of traditional culinary experiences. The concept of "Extreme Taste" revolves around creating an environment that stimulates all the senses, particularly focusing on the gustatory experience. Drawing inspiration from bold and adventurous flavors, the design should evoke excitement, surprise, and delight. The architecture should be visually striking, integrating elements that challenge conventional norms.
Weitere Informationen zu allen Gewinnern finden Sie unter /
More information about all winners can be found at:
www.archiol.org/results/extreme-taste-restaurant-2023
Offener Ideenwettbewerb
Wettbewerbsaufgabe
Ziel dieses Wettbewerbs ist es, ein Restaurant zu entwerfen, das das Thema "Extremer Geschmack" verkörpert und den Gästen ein einzigartiges und eindringliches Esserlebnis bietet. Die Architektur des Restaurants sollte das Konzept der intensiven Geschmacksrichtungen widerspiegeln und verstärken und die Grenzen traditioneller kulinarischer Erlebnisse verschieben. Das Konzept des "Extreme Taste" dreht sich um die Schaffung einer Umgebung, die alle Sinne anregt, wobei der Schwerpunkt auf dem Geschmackserlebnis liegt. Inspiriert von kühnen und abenteuerlichen Geschmacksrichtungen soll das Design Aufregung, Überraschung und Freude hervorrufen. Die Architektur sollte visuell auffällig sein und Elemente integrieren, die konventionelle Normen in Frage stellen.
Competition assignment
The goal of this competition is to design a restaurant that embodies the theme of "Extreme Taste", offering a unique and immersive dining experience for patrons. The restaurant's architecture should reflect and enhance the concept of intense flavors, pushing the boundaries of traditional culinary experiences. The concept of "Extreme Taste" revolves around creating an environment that stimulates all the senses, particularly focusing on the gustatory experience. Drawing inspiration from bold and adventurous flavors, the design should evoke excitement, surprise, and delight. The architecture should be visually striking, integrating elements that challenge conventional norms.
Weitere Informationen zu allen Gewinnern finden Sie unter /
More information about all winners can be found at:
www.archiol.org/results/extreme-taste-restaurant-2023
ARCHIOL COMPETITIONS
INTERNATIONAL DESIGN COMPETITION
EXTREME TASTE RESTAURANT DESIGN 2023
OCT – DEC 2023
"Each new situation requires a new architecture."
- Jean Nouvel
Introduction
The goal of this competition is to design a restaurant that embodies the theme of "Extreme Taste," offering a unique and immersive dining experience for patrons. The restaurant's architecture should reflect and enhance the concept of intense flavors, pushing the boundaries of traditional culinary experiences. The concept of "Extreme Taste" revolves around creating an environment that stimulates all the senses, particularly focusing on the gustatory experience. Drawing inspiration from bold and adventurous flavors, the design should evoke excitement, surprise, and delight. The architecture should be visually striking, integrating elements that challenge conventional norms.
Aim
Create a restaurant that immerses patrons in an extreme gustatory experience, pushing the boundaries of taste and design.
Site
Select a site that best suits the design theme. Site location can be in any part of the world.
Participation:
• This competition is open to all.
• You can participate individually or as a team (Maximum 4 members in a team)
Submission Requirements:
• Design sheets (2 -5) – jpeg. / jpg. format. (45X45cm – individual sheet)
• Design description with a title / Name your restaurant (Min. 300 words) – docx. / docs. Format
Prizes:
Winners (X3): Certificate of achievement + Publication + Interview
Honourable mentions (X3): Certificates + Publication
Shortlisted entries (X10): Certificates
*All the certificates will be attested and e-format.
Timeline:
Registration deadline: 31st December 2023
ADVANCED REGISTRATIONS
• AR01: October 1st – October 16th
• AR02: October 17th – October 26th
• AR03: October 27th – November 6th
STANDARD REGISTRATIONS
• SR01: November 7th – November 21st
• SR02: November 22nd – December 6th
• SR03: December 7th – December 21st
LATE REGISTRATIONS
• December 22nd – December 31st
Submission Starts: 20th December 2023
Submission Ends: 10th January 2024
Result Announcement: 18th April 2024
Registration:
Visit our website: www.archiol.org
Organisers:
Archiol – www.archiol.org
Contact:
Doubts /Queries related to the competition: contact@archiol.org